چالش‌های ساخت و سازتان را به ما واگذار کنید!

در قرارداد مدیریت پیمان ایرابن، کلیه عملیات ساخت و ساز و هم‌چنین دریافت مجوزهای مورد نیاز بر عهده ماست و شما فقط عمارت ایدئالتان را در موعد مقرر از ما تحویل می‌گیرید.

ویژگی‌های قرارداد مدیریت پیمان ایرابن

مدیریت پیمان چیست؟

قرارداد مدیریت پیمان در واقع قراردادی است که به واسطه آن، فردی که قصد ساخت آپارتمان یا ساختمانی را دارد، کلیه امور مربوط به ساخت و ساز از مهندسی ساختمان، گودبرداری و نقشه‌کشی گرفته تا دریافت مجوزهای مورد نیاز ساخت و ساز را به یک پیمان‌کار می‌سپارد.

در این قرارداد شما به عنوان مالک، زمین مورد نظر برای ساخت ساختمان و کلیه هزینه‌های مربوط به ساخت و ساز را تامین می‌کنید و طبق قراردادی معین، مدیریت پیمان و در واقع کلیه امور ساخت و ساز را به یک شرکت ساخت و ساز می‌سپارید.

در واقع در این قرارداد، شما کلیه هزینه‌های مورد نیاز را پرداخت می‌کنید، عملیات ساخت و ساز را به یک شرکت معین واگذار می‌کند و در زمانی معین، ساختمان مورد نظرتان را تحویل می‌گیرید.

نظارت بر فرایند ساخت و ساز-ایرابن

امکان نظارت بر فرایند ساخت و ساز در مدیریت پیمان

واگذار کردن عملیات عمرانی ساختمانتان به یک شرکت ساخت و ساز به این معنا نیست که شما حق هیچ‌گونه نظارت و اظهار نظر را در فرایند ساخت ندارید. طبق قرارداد «مدیریت پیمان»، کلیه امور مربوط به پیشرفت پروژه و عملیات انجام شده به صورت شفاف به شما گزارش می‌شود.

هم‌چنین امکان نظارت بر کلیه عملیات ساخت ساختمان شما برایتان وجود دارد. توجه داشته باشید که شما مالک ساختمان هستید و نظرات و سلایق شما باید در ساخت و ساز لحاظ شود تا نتیجه کار برایتان رضایت‌بخش باشد.

شفافیت از صفر تا صد پروژه

با انعقاد قرارداد مدیریت پیمان بدون این‌که به صورت مستقیم در فرایند ساخت و ساز درگیر شوید، به صورت شفاف از کلیه فرایند عمرانی مطلع می‌شوید. کلیه پیشرفت‌های پروژه از ابتدا تا انتهای پروژه، از مراحل اداری گرفته تا مراحل عمرانی، با جزئیات در اختیار شما قرار می‌گیرد تا به صورت دقیق از رشد عمارت خود آگاهی پیدا کنید.

هم‌چنین کلیه هزینه‌های ساخت و ساز شامل هزینه نیروهای انسانی، هزینه مصالح و ماشین‌آلات و کلیه هزینه‌های جانبی به صورت دقیق به شما گزارش می‌شود. به این صورت، عملیات ساخت و ساز به صورت واضح پیش رویتان قرار می‌گیرد و به‌عنوان کارفرما از جزئیات باخبر می‌شوید.

شفافیت از صفرتاصد ساخت و ساز - ایرابن

برای دریافت مشاوره لطفا روی دکمه “دریافت مشاوره” کلیک نمایید.

درگیر شدن در دریافت مجوزها، طی کردن مراحل اداری و اصطلاحا کاغذبازی برای ساخت و ساز از مواردی است که بسیاری از شما از آن گریزان هستید. هم‌چنین بسیاری از افرادی که می‌خواهند عمارت خود را بنا کنند، نمی‌خواهند در فرایند ساخت و ساز درگیر شوند و خودشان را درگیر مراحل عمرانی کار کنند.

اگر شما جزء آن دسته از افراد هستید که می‌خواهید ساختمانی را بسازید اما نمی‌خواهید درگیر مراحل ساخت و ساز، دریافت مجوزها و رفت و آمدهای اداری مورد نیاز برای تاسیس ساختمان شوید، مدیریت پیمان خدمتی است که می‌تواند نظرتان را به خودش جلب کند.

اما چرا باید قرارداد مدیریت پیمان را منعقد کنید؟ با عقد این قرارداد چه مزایایی شامل حال شما می‌شود؟ برخی از امتیازهایی که قرارداد مدیریت پیمان برایتان به ارمغان می‌آورد، عبارت هستند از:

دور ماندن از چالش‌های ساخت و ساز

با عقد این قرارداد، بدون این‌که درگیر عملیات عمرانی، مسائل فنی و هم‌چنین دریافت مجوزهای ساخت و ساز شوید، فقط روی پروژه نظارت دارید و ساختمان مورد نظرتان را در موعد مقرر تحویل می‌گیرید.

تحویل گرفتن سریع پروژه

در قرارداد مدیریت پیمان، برای پیمانکار منفعت دارد که هر چه زودتر پروژه را تکمیل کند. پس در این قرارداد، از این نظر نگرانی ندارید و می‌توانید پروژه‌تان را سر فرصت تحویل بگیرید؛ البته اگر شما هم به تعهداتتان پایبند باشید.

کاهش هزینه‌های ساخت

در این قرارداد هیچ‌گونه هزینه اضافی را به پیمانکار پرداخت نمی‌کنید و همه هزینه‌ها از جمله هزینه نیروی انسانی، ماشین‌آلات، مصالح و هزینه‌های دیگر به صورت فاکتور شده در اختیارتان قرار می‌گیرد.

قرارداد مدیریت پیمان باید همه شرایط در اجرای پروژه را در نظر بگیرد و با پیش‌بینی همه موارد، برای هر دو طرف قرارداد اطمینان ایجاد کند. برخی از مواردی که باید در این قرارداد تعیین شود، عبارت هستند از:

  • زمان شروع پروژه

در قرارداد باید زمان شروع دریافت مجوزهای مربوطه و زمانی که عملیات اجرایی پروژه شروع می‌شود، مشخص شود و مقدمات برای آغاز پروژه در موعد مقرر فراهم گردد.

  • زمان‌بندی پیشرفت مراحل پروژه

باید برای هر کدام از بخش‌های فرایند ساخت و ساز برنامه‌ریزی شود و گام‌های اجرایی پروژه زمان‌بندی شود تا همه چیز طبق نظم پیش برود و ساختمان به موقع آماده شود.

  • زمان تحویل ساختمان

موعد آماده‌ شدن و تحویل ساختمان نیز از مواردی است که باید در قرارداد تعیین شود تا تکلیف شما به‌عنوان کارفرما و پیمانکار در همین ابتدای کار مشخص شود و همه چیز برای به موقع آماده شدن ساختمان مهیا گردد.

  • درصد مدیریت پیمان

این درصد، در واقع درصد پرداختی به پیمانکار است که میان کارفرما و پیمانکار توافق می‌شود. در ادامه بیشتر به درصد مدیریت پیمان پرداخته شده است.

  • پیش‌بینی هزینه‌های لازم

هزینه‌های مورد نیاز برای ساخت و ساز نیز باید در قرارداد لحاظ گردد و فردی که هزینه‌های را در حین انجام پروژه می‌پردازد، تعیین گردد؛ مثلا مشخص گردد که هزینه تهیه مصالح بر عهده پیمانکار است و در انتها در قالب درصد مدیریت پیمان محاسبه می‌شود یا باید کارفرما آن را پرداخت کند.

  • حیطه مسئولیت‌ها

حیطه مسئولیت‌ها و وظایف کارفرما و پیمانکار نیز از مواردی است که باید در قرارداد در نظر گرفته شود تا طرفین قرارداد در حین اجرای پروژه از این نظر دچار اختلاف نشوند.

  • تعیین نیروهای اجرایی ساخت و ساز

پیمانکاران و نیروهای انسانی مورد نیاز برای انجام پروژه نیز باید در قرارداد تعیین شوند. این‌که چه افرادی در اجرای پروژه نقش دارند، موضوعی مهم است که روی کیفیت انجام پروژه تاثیرگذار است و باید مورد توافق قرار بگیرد.

  • زمان پرداخت هزینه پیمانکار

این‌که چه زمانی هزینه‌های پیمانکار توسط کارفرما پرداخت شود، موضوعی است که باید به صورت به توافق هر دو طرف قرارداد برسد تا بعدا ادعایی در این زمینه به وجود نیاید.

درصد مدیریت پیمان، درصد سودی است که به پیمانکار تعلق می‌گیرد. این درصد باید به توافق دو طرف قرارداد برسد و در قرارداد تعیین شود. درصد مدیریت پیمان بسته به نوع پروژه متفاوت است و می‌توان آن را از 8 تا 22 درصد در نظر گرفت. البته نمی‌توان به طور قطعی بازه‌ای را برای درصد مدیریت پیمان در نظر گرفت.

اما چه مواردی بر درصد مدیریت پیمان تاثیر می‌گذارند؟ همه چیز به نوع پروژه و حجم وظایفی که پیمان‌کار باید به انجام برساند، بستگی دارد. برخی از موارد موثر بر این میزان درصد عبارت هستند از:

  • میزان آسان و سخت بودن فرایند اجرای پروژه
  • طرف مسئول تامین مصالح
  • وظایف محول شده به پیمانکار
  • هزینه‌های جانبی پیمانکاران و کارگران
  • شرایط آب و هوایی در حین اجرای پروژه

قرارداد دیگری که می‌توانید با شرکت‌های عمرانی منعقد کنید، قرارداد مشارکت در ساخت است که ممکن است این قرارداد را با قرارداد مدیریت پیمان اشتباه بگیرید. در قرارداد مشارکت در ساخت همه هزینه‌ها بر عهده شما نیست و در ساخت و ساز با یک شرکت عمرانی شراکت می‌کنید.

در قرارداد مشارکت در ساخت، زمینتان را برای ساخت در اختیار یک شرکت ساخت و ساز قرار می‌دهید و شرکت با هزینه خودش، ساختمانی را در زمین شما بنا می‌کند. پس از اتمام پروژه، هر طرف قرارداد بنا به میزان سهمش در ساختمان، مالک تعدادی مشخص از واحدهای ساختمان می‌شود.

مقایسه آگهی ها

مقایسه